NOTÍCIA

07 de MarÇ de 2017

BONA VICTÒRIA DELS BLANC-I-NEGRES

SÚRIA: Carles; Ibra, Viñals, Ridao, Roger; Xavi (Galdon 46'), Garriga; Uroz (G.Riera 55'), Mitjans, J.González; Lautaro (Muntaña 69') GOLS: 0-1 Lautaro 14', 0-2 Uroz 19', 1-2 Peón 45'+2, 1-3 Galdon 55'. Primers punts en camp contrari per al Súria en aquest 2017, després d'un partit molt ben treballat, i que els blanc-i-negres (tot i presentar-se amb nombroses baixes), van tenir quasi sempre control.lat. Dos gols en el tram inicial culminant bones jugades de combinació van posar les coses molt de cara, i una posterior autoexpulsió d'un jugador local en el minut 37 encara hi va ajudar més. Tot i que un gol vallesà força evitable en l'última jugada de la primera part va fer aparèixer cert neguit, el que anotaria Galdon als deu minuts de la represa ja va ser la sentència, perquè a partir de llavors les coses van transcòrrer de forma bastant plàcida, amb un rival pràcticament entregat que poc es va assemblar al que ens va visitar en la primera volta, i fins i tot amb clares ocasions per haver augmentat el marcador final. El proper diumenge rebrem a la riera de Tordell al líder Can Trias, i quan el partit finalitzi es celebrarà una important assemblea de socis i simpatitzants que pot ser trascendent de cara al futur del club.