NOTÍCIA

30 de Octubre de 2016

Els blanc-i-negres han fallat 2 penals i els locals han estavellat 5 pilotes al pal

Jaume Juncadella.- El CE Súria ha trencat una ratxa de tres jornades consecutives sense guanyar gràcies al seu triomf (1-3) al camp del CE Olvan en el partit que els dos equips han jugat aquesta tarda de diumenge, 30 d'octubre. Amb aquesta victòria, els blanc-i-negres se situen en la 7a plaça, amb 13 punts. El millor del partit d'avui dels jugadors d'Eduard Maqueda són els tres punts que viatgen cap a Súria. Els blanc-i-negres han jugat un partit molt per sota del nivell de les jornades precedents i el resultat final és clarament enganyós vist el joc d'uns i altres. El CE Súria viatjava al camp del CE Olvan -equip que encara no ha puntuat- amb la necessitat de refer-se de les derrotes amb els equips de Viladecavalls (0-1 amb el CF Viladecavalls i 5-2 amb la UD Can Trias) i de l'empat a casa (1-1) enfront el FC Fruitosenc. El partit començava bé pels suriencs que, en el minut 18, veien com els hi xiulaven un penal a favor. Però Galdón ha fallat el que podia estat el primer gol de la tarda. Sortosament, un minut després Xavi aconseguia marcar el primer gol de l'equip surienc. Amb el marcador a favor, el joc dels suriencs pràcticament s'ha esvaït i s'arribava al descans amb el solitari gol de Xavi en el marcador, malgrat l'empenta dels locals per canviar el signe del partit. A la represa, Eduard Maqueda ha introduït tres canvis. Precisament, Mitjans que ha entrat en substitució de Víctor Fernández ha gaudit de l'oportunitat d'incrementar la renda dels suriencs amb el llançament d'un nou penal xiulat pel col·legiat. Però el jugador surienc tampoc ha tingut sort cara porteria. El CE Súria guanyava, però els jugadors locals se resistien a sumar una nova derrota i també gaudien d'oportunitats -han estavellat fins a 5 pilotes al pal-. La clau del partit arribava en poc més de 2 minuts (del 69 al 71). En aquest període de temps l'àrbitre ha expulsat a dos jugadors del CE Olvan (Pau per doble amonestació i a Adil per vermella directa) i ha xiulat el tercer penal de la tarda a favor dels suriencs. En aquesta ocasió, a la tercera, Uroz si que ha pogut batre al porter berguedà i fer pujar el 0-2. Després del segon gol blanc-i-negre, Eduard Maqueda ha realitzat un nou canvi: Noe per Víctor Español, en el minut 72. Però Noe ha durat menys d'un minut damunt el terreny de joc i ha estat substituït per Lautaro. En el tram final del partit Mitjans ha aconseguit el 0-3 en el minut 84 i els locals batien a Carles dos minuts després per a deixar el marcador en el que seria l'1-3 definitiu. La pròxima jornada, diumenge, 6 de novembre, l'equip blanc-i-negre rebrà la visita del CD Llano de Sabadell, 11è classificat amb 11 punts. El partit començarà a les 16:00 h.