NOTÍCIA

10 de Novembre de 2016

TRIOMF BLANC-I-NEGRE EN UN PARTIT ESTRANY

El Súria es va imposar en el partit jugat el darrer diumenge als sabadellencs del Llano per 3 gols a 1. L'avantmatx ja va ser estrany perquè els rivals van arribar amb el temps ben just per a poder començar el partit, i finalment només ho van fer amb els onze jugadors justos. Només començar els blanc-i-negres ja van tenir un parell d'ocasions claríssimes que no es van aprofitar, el que feia pensar que el partit seria força còmode per als nostres interessos. Potser per aquest motiu, però, les coses es van anar torçant fins que al quart d'hora els visitants aconseguien avançar-se al marcador rematant amb el cap una falta. Sortosament, Joan Garriga feia el gol de l'empat pocs minuts després, tot i que fins al descans el joc no va acabar de ser del tot bo. Després del pas pels vestidors els suriencs van sortir més decidits i de seguida Víctor Fernéndez feia el 2 a 1. Aquesta segona part va ser molt més controlada per part local, es gaudia de força oportunitats, fins que Toni Ridao a la sortida d'un còrner sentenciava l'enfrontament en el minut 66. Com a anécdota final, l'àrbitre, després d'una actuació força curiosa i desconcertant, en la redacció de l'acta va posar que el gol del Llano havia estat en el minut 62.