NOTÍCIA

21 de Novembre de 2016

DURA DERROTA AMB ELS BERGUEDANS

Súria: Marc, Víctor E. (Roger 60'), Ibra (Xavi 46'), Viñals, D.Martín, Ridao, Pol (Noé 70'), J.González (Garriga 46'), Mitjans, Uroz i Lautaro (Víctor F. 70') Gols: 0-1 Domínguez 26', 0-2 Casals 45', 0-3 Domínguez 58', 1-3 Xavi (penal) 67', 1-4 Colillas 76', 2-4 Noé 83'. Triomf clar i contundent del Puig-reig davant un Súria desconegut i que segurament va realizar el pitjor partit del que portem de temporada. Els berguedans es van mostrar clarament superiors especialment en la primera part, que van concloure amb un favorable 0 a 2. Mostra que les coses no anaven bé, va ser el doble canvi al descans, que va donar un altre aire als suriencs, que, quan semblava que reaccionaven, van rebre la clatellada d'encaixar el tercer gol. En cap moment es va deixar d'intentar-ho, es va pasar a jugar amb defensa de tres, arriscant molt ja amb tot perdut, i per alguns instants -després del penal transformat per Xavi- fins i tot va semblar posible el miracle de la remuntada, però els visitants van saber administrar l'avantatge, i inclús l'haurien pogut augmentar.