NOTÍCIA

12 de Desembre de 2016

LES ERRADES A LES DUES ÀREES CONDEMNEN ALS BLANC-I-NEGRES

Súria: Marc; Roger, Ibra, Viñals, D.Martín; Xavi (Ridao 79'), Víctor F. (Garriga 63'); Uroz (Pol 60'), Galdon, Mitjans; i Lautaro (Noé 79'). Gols: 1-0 Galdon 6', Xavi (p) 12', 2-1 32', 2-2 46', 2-3 59', 3-3 Garriga 63', 3-4 72' La Pirinaica es va endur el triomf en un partit amb pluja de gols, i on els atacs es van imposar clarament a les defenses. Les coses no podien començar millor per als nostres interessos, doncs al minut 12 el marcador reflexava un 2 a 0 gràcies als gols de Galdon culminant un contraatac, i de Xavi en transformar un penal. Però a partir de llavors, els de Manresa, fent un molt bon futbol combinatiu, van començar a gaudir de clares ocasions, de les quals només en van poder materialitzar una passada la mitja hora. Els suriencs tampoc es quedaven enrere i també van tenir les seves superant quasi sempre per velocitat la defensa visitant. A l'inici de la segona part una greu errada defensiva no la desaprofitaven els manresans, que situaven l'empat, i poc després feien el 2 a 3. En aquests segons quaranta-cinc minuts els papers es van intercanviar, i van ser els blanc-i-negres els que van tenir força oportunitats clamoroses, de les quals només Garriga (en la primera pilota que tocava després d'entrar) n'aprofitaria una per posar el 3 a 3 al marcador. En canvi, ara pràcticament cada vegada que els visitants arribaven feien gol, aconseguint el 3 a 4 que seria definitiu en el minut 72. Tot i intentar-ho, no va ser possible per al Súria endur-se cap punt, que segurament hauria estat merescut, estavellant fins i tot la pilota al travesser amb un llançament de falta directe de Ridao en l'última acciò del partit. Cal mencionar que, per segona jornada consecutiva, l'actuació arbitral va deixar als suriencs amb un gran descontentament. La semana que ve tornarem a jugar a casa, dissabte a les 16h., rebent al Vilomara.