NOTÍCIA

19 de Desembre de 2016

VICTÒRIA IMPORTANT PER ACABAR L'ANY

Súria: Marc, Víctor E. (Muntaña 76'), Viñals, Roger; Ridao, Xavi, Víctor F., Garriga (Noé 66'), Mitjans (Uroz 46'); Galdon i Lautaro (J.González 55'). Gols: 0-1 Jurado 13', 1-1 Garriga 46', 2-1 Galdon 54', 3-1 Ridao 67', 3-2 Martín 86'. Triomf del Súria després de cinc partits, en un encontre que els blanc-i-negres van iniciar amb un plantejament molt valent i atractiu de tans sols 3 defenses, però que no va acabar de funcionar del tot bé. Els visitants es van avançar al minut 13, i tot i que en el 26 ja es va tornar al sistema habitual, el joc portava una inèrcia gens favorable que no es va poder canviar abans del descans. Afortunadament, les coses millorarien i només començar la segona part, Garriga feia l'empat, i poc després Galdon palesava la superioritat surienca posant-nos per davant ja al marcador. Un molt bonic gol de Ridao en el minut 67 semblava que sentenciava el partit, però la situació es va acabar enredant al tram final, amb uns rivals que van retallar distàncies, i que per ben poc no aconseguiren esgarrapar un punt. Ara el campionat farà la pausa per les festes nadalenques, i es reemprendrà el 8 de gener amb el derbi al camp del Cardona.