NOTÍCIA

09 de Gener de 2017

DERROTA EN EL DERBI PER COMENÇAR L'ANY

Súria: Carles; Roger (Pol 46'), Muntaña, Viñals, Martín; Xavi, Víctor F. (Ridao 46'); Caballero (Galdon 46'), Garriga, Mitjans (Uroz 65'); Lautaro (J.González 75') Gols: 1-0 Boix 10', 2-0 Aguayo 40', 2-1 Galdon 60', 3-1 Casanovas 65' El Cardona es va endur el derbi mostrant més ofici davant un Súria que futbolísticament va oferir un molt bon nivell però que, com ja ha passat altres vegades, va pecar de falta de contundència a les dues àrees. En la pròpia, cometent errades defensives que es paguen massa cares, i en la rival no sabent materialitzar les ocasions creades. A tot això, cal sumar-hi un porter local que va tenir una actuació destacadíssima amb grans aturades. Als deu minuts, un mal rebuig en defensa va deixar una pilota morta a la frontal de l'àrea que el Cardona no va desaprofitar. El Súria es va refer i amb un molt bon joc combinatiu dins de les limitacions del camp, aconseguiria controlar i fins i tot dominar però una altra errada, en aquest cas a l'hora de defensar una falta lateral, just abans del descans significaria el segon gol cardoní. Un triple canvi al descans feia millorar encara més als blanc-i-negres, que aconseguirien el gol de l'esperança mitjançant Galdon culminant un contraatac. Però un altre encaixat poc després ja suposava la sentència definitiva a favor d'un Cardona que, al tram final, va gaudir de força oportunitats per engruixir el marcador, cosa que afortunadament no va passar perquè hauria estat excessiu i també immerescut per als jugadors blanc-i-negres. El proper diumenge rebrem ni més ni menys que la visita del líder Joanenc, en un partit que servirá per tancar la primera volta.