NOTÍCIA

16 de Gener de 2017

INJUST CÀSTIG FINAL PER ALS BLANC-I-NEGRES

SÚRIA: Marc; Víctor E. (Roger 82'), Viñals, Galdon, D.Martín; Xavi (Noé 82'), Pol; Uroz (Ridao 73'), Garriga, Mitjans; J.González (Lautaro 60'). Gol: 0-1 Fernández 88' Un gol als darrers instants va permetre al Joanenc, que ja es situa líder en solitari a la classificació, endur-se el triomf de la Riera de Tordell, i va deixar al Súria sense el premi mínim de l'empat després del magnífic partit realitzat. Va ser un encontre molt equilibrat i disputat, sense que es notés pràcticament en cap moment la diferència que hi ha en aquests moments a la taula, on els visitants van gaudir de més ocasions i els blanc-i-negres hi van posar més futbol. En la primera part el Joanenc va crear perill sobretot a pilota aturada, i el Súria va tenir la millor opció pasada la mitja hora amb un gran xut de Mitjans al qual va respondre brillantíssimament el porter visitant. Als inicis de la segona part els de Sant Joan van tenir dos ocasions molt clares i semblava que volien collar més, però els locals es van anar imposant amb gran joc i millor actitud, però els va mancar la definició que el Joanenc si disposa. Doncs, quan ja semblava que els suriencs, per segon cop en el que portem de temporada -i amb un jugador de carácter ofensiu com Galdon jugant de central tot el partit (quallant una gran actuació, com la resta de companys)-aconseguirien deixar a zero la seva porteria, va arribar la garrotada en el minut 88 mitjançant una falta molt ben posada per Criado al segon pal i rematada amb el cap i massa poca oposició per Fernández. Ara caldrà refer-se i intentar-ho el proper diumenge, altre cop a casa, enfront el Juan XXIII de Terrassa, en un partit que iniciarà ja la segona volta del campionat.