NOTÍCIA

23 de Gener de 2017

LA VICTÒRIA MÉS ÀMPLIA PER COMENÇAR LA SEGONA VOLTA

SÚRIA: Carles, Víctor E. (Ibra 49'), Viñals, Galdon, D.Martín, Xavi (Lautaro 64'), Ridao (Víctor F. 49'), Pol, Mitjans, Uroz (Noé 65') i J.González. GOLS: 1-0 J.González 9', 2-0 Mitjans 24', 3-0 Uroz 40', 3-1 Ortega 55', 4-1 J.González 61', 5-1 Lautaro 80', 5-2 Ortega 84'. La segona volta del campionat no podia començar de millor manera, ja que es va aconseguir la victòria més àmplia del que portem del mateix, en un partit on per fi el marcador va estar en consonància amb el futbol que venien fent -i van tornar a fer- els jugadors blanc-i-negres. Amb una gran primera part van deixar solventada la visita del Juan XXIII de Terrassa, arribant-se al descans amb un favorable 3 a 0. L'única nota negativa la trobem en la lesió de Víctor Español, que desitgem no sigui important, i en el fet de no poder deixar imbatuda la propia porteria, fet que no dubtem que s'acabarà aconseguint. Cal destacar el doblet anotat per José González, en els que van ser els seus primers gols amb la samarreta del primer equip. El proper dissabte, a les 16:30, visitarem el camp del Marganell.