NOTÍCIA

30 de Gener de 2017

REMUNTADA LOCAL A LA SEGONA PART

SÚRIA: Carles; Víctor E., Viñals, Galdon, Ibra; Ridao, Pol; Uroz, Xavi (Víctor F. 65'), Mitjans; J.González (Lautaro 57'). Gols: 0-1 Mitjans 21', 1-1 Diagne 53', 2-1 Mainar 72', 3-1 Pradas 89' Derrota del Súria a Marganell després d'un partit amb dues parts ben diferenciades. A la primera, seguint amb la línia mostrada darrerament, els blanc-i-negres van quallar una bona actuació malgrat la dificultat de trobar-se amb un terreny de joc amb molt fang i relliscós. Al descans s'arribaria amb avantatge gràcies al gol de Mitjans, i fins i tot havent tingut opcions d'ampliar el marcador. També els locals havien tingut alguna ocasió, com una rematada al travesser en l'acciò justament anterior a la del gol surienc. Després del descans, el Marganell va augmentar moltíssim la intensitat i la contundència, a vegades de forma excessiva i permesa per un àrbitre amb un criteri molt discutible que no va deixar gens satisfets als blanc-i-negres, i la situació es va anar complicant i descontrolant. A partir del 2 a 1 el Súria va aconseguir reaccionar i es va gaudir d'una ocasió claríssima mitjançant Lautaro que va xutar massa alt amb tot a favor, i també es va reclamar un possible penal comès sobre Uroz. Amb l'equip abocat a l'atac, un contraatac local en el darrer minut seria la sentència. El proper diumenge rebrem a la riera de Tordell als terrassencs del Pueblo Nuevo.